BSO Partout

Buitenschoolse opvang bij Partou

Bij Partou kunt u rekenen op goede zorg voor uw kind, in een veilige, liefdevolle omgeving. Persoonlijke aandacht en plezier staan voorop. Partou is óók de plek waar fantasie en verbeelding alle ruimte krijgen. Met verrassende activiteiten inspireren we de kinderen en helpen we ze spelenderwijs te leren en de wereld te ontdekken. Elke dag iets bijzonders, dat is Partou!

Plezier en ontspanning na een drukke schooldag zijn belangrijk. Kinderen kunnen vrij spelen maar hebben ook de keuze uit een breed, gevarieerd activiteitenaanbod. Buiten, bewegen en muziek staan hierbij centraal. In de vakanties hebben we een afwisselend vakantieprogramma en trekken we er lekker op uit: naar buiten, een museum of sportieve activiteiten. Of we gaan op pad met onze eigen Natuurbus of op ontdekking in de Ontdekbus.

Flexibele opvang en contractvormen

Kiest u voor opvang het hele jaar door of alleen tijdens schoolweken? Opvang tijdens studiedagen van school - zonder extra kosten. Bij Partou regelen we de opvang zoals u het wilt. Met een contract dat is afgestemd op uw wensen. Meer informatie vindt u op www.partou.nl

Beleef de dag mee

Partou maakt gebruik van een uniek digitaal platform en app: Mijn Kind. Ouders kunnen via foto’s en korte verslagen de dag van hun kind op afstand meebeleven. Hierdoor krijgen ze een nog beter beeld van wat er zich afspeelt op de bso tussen het brengen en het ophalen van hun kind.

Partou in Mijdrecht

In Mijdrecht heeft Partou 2 vestigingen. Onze buitenschoolse opvang is gevestigd in de school de Trekvogel en op de Oosterlandweg 16A. Op de Oosterlandweg biedt Partou ook dagopvang aan in de leeftijd van 0-4 jaar. Op de locatie worden er veel activiteiten aangeboden, gaan ze naar het park, organiseren ze workshops of is er tijd voor huiswerk.

Meer informatie? Kijk dan hier www.partou.nl/kinderopvang-utrecht/mijdrecht/de-ronde-venen/karekiet